Dostava robe

Trgo-Agencija d.o.o. nudi uslugu dostave robe bilo gdje u Republici Hrvatskoj, uključujući i otoke.

Cijena dostave je fiksno 40,00 HRK. Za sve maloprodajne narudžbe naručene putem web stranice veće od 750,00 HRK dostava na područje Republike Hrvatske je besplatna, kao i za veleprodajne narudžbe u iznosu preko 1250,00 HRK.

 

Za naručenu robu prilikom slanja web narudžbe možete birati između sljedećih opcija dostave odnosno isporuke robe:

  • Dostava kurirskim službama - Intereuropa, GLS ili HP.
  • Dostava ostalim kurirskim službama - u slučaju da sami organizirate otpremu robe molimo da detalje navedete u napomeni na kraju procesa naručivanja robe. U slučaju odabira drugog oblika dostave, od trenutka isporuke iz skladišta Trgo-Agencije d.o.o. sve troškove i rizike preuzima Kupac.
  • Preuzimanje robe osobno u Trgo-Agenciji d.o.o. na adresi Cubinec 69A, 48260 Križevci.
  • U slučaju dostave u druge zemlje molimo da nas kontaktirate putem telefona ili e-maila.

Pouzećem isporučujemo robu do maksimalnog iznosa 5.000,00 HRK, a Trgo-Agencija d.o.o. zadržava diskrecijsko pravo da određenu robu ne šalje pouzećem.

U slučaju da robu ne preuzmete na vrijeme, a uredno ste zaprimili obavijest o prispijeću pošiljke, snosite sve troškove vraćanja robe u Trgo-Agenciju i ponovno slanje robe za koje će Vam biti ispostavljen račun koji morate platiti prije ponovnog slanja robe.

Za dostavu na otoke i rijetko naseljena područja molimo Vas da prethodno provjerite raspored dostave za odabranu kurirsku službu:

  1. Intereuropa
  2. GLS
  3. Hrvatska Pošta