Dostava robe

Trgo-Agencija d.o.o. nudi uslugu dostave robe bilo gdje u Republici Hrvatskoj, uključujući i otoke.

Cijena dostave je fiksno 6,00 EUR. Za sve maloprodajne narudžbe naručene putem web stranice veće od 100,00 EUR dostava na područje Republike Hrvatske je besplatna, kao i za veleprodajne narudžbe u iznosu preko 200,00 EUR + PDV.

DOPUNA NARUDŽBE

Dopune narudžbe su omogućene kupcima koji u našem sustavu imaju narudžbu, a da ista još nije procesuirana.

Ukoliko ste primili mail sa naše web trgovine da je vaša narudžba spremna, sljedeća dopuna narudžbe košta 3,00 EUR. Veleprodajni kupci imaju besplatnu dopunu ako je iznos dopune narudžbe 100,00 EUR + PDV, a za maloprodajne kupce je taj iznos 50,00 EUR.

Ukoliko ste za narudžbu primili mail sa računom, znači da je narudžba u potpunosti procesuirana sa naše strane, te dopuna narudžbe nije moguća. U tom slučaju napravite novu narudžbu.

NAČIN DOSTAVE

Za naručenu robu prilikom slanja web narudžbe možete birati između sljedećih opcija dostave odnosno isporuke robe:

  • Dostava kurirskim službama - Intereuropa, GLS, DPD ili HP.
  • Dostava ostalim kurirskim službama - u slučaju da sami organizirate otpremu robe molimo da detalje navedete u napomeni na kraju procesa naručivanja robe. U slučaju odabira drugog oblika dostave, od trenutka isporuke iz skladišta Trgo-Agencije d.o.o. sve troškove i rizike preuzima Kupac.
  • Preuzimanje robe osobno u Trgo-Agenciji d.o.o. na adresi Cubinec 69A, 48260 Križevci.
  • U slučaju dostave u druge zemlje molimo da nas kontaktirate putem telefona ili e-maila.

Pouzećem isporučujemo robu do maksimalnog iznosa 663,61 EUR, a Trgo-Agencija d.o.o. zadržava diskrecijsko pravo da određenu robu ne šalje pouzećem.

U slučaju da robu ne preuzmete na vrijeme, a uredno ste zaprimili obavijest o prispijeću pošiljke, snosite sve troškove vraćanja robe u Trgo-Agenciju i ponovno slanje robe za koje će Vam biti ispostavljen račun koji morate platiti prije ponovnog slanja robe.

Za dostavu na otoke i rijetko naseljena područja molimo Vas da prethodno provjerite raspored dostave za odabranu kurirsku službu:

  1. Intereuropa
  2. GLS
  3. DPD
  4. Hrvatska Pošta