WEB trgovina i dostava funkcioniraju NORMALNO. Više informacija o radu u uvjetima izazvanim virusom COVID-19 saznajte ovdje

Dostava robe

Trgo-Agencija d.o.o. nudi uslugu dostave robe bilo gdje u Republici Hrvatskoj, uključujući i otoke.

Cijena dostave je 35,00 HRK za uplate karticama i općom uplatnicom, a 40,00 HRK za plaćanje pouzećem (plaćanje gotovinom dostavljaču kod preuzimanja paketa). Za sve maloprodajne narudžbe poslane putem web stranica veće od 500,00 HRK Trgo-Agencija d.o.o. će besplatno dostaviti naručenu robu primateljima u Republici Hrvatskoj. Za veleprodajne narudžbe vrijedi pravilo da dostava ide na trošak Trgo-Agencija d.o.o. ako je iznos naručene robe u vrijednosti preko 1250,00 kn.

Za naručenu robu prilikom slanja web narudžbe možete birati između sljedećih opcija dostave odnosno isporuke robe:

  • Dostava Intereuropa, GLS, LagerMAX ili HP kurirskim službama.
  • Dostava ostalim kurirskim službama - u slučaju da sami organizirate otpremu robe molimo da detalje navedete u napomeni na kraju procesa naručivanja robe. U slučaju odabira drugog oblika dostave, od trenutka isporuke iz skladišta Trgo-Agencije d.o.o. sve troškove i rizike preuzima Kupac.
  • Preuzimanje robe osobno u Trgo-Agenciji d.o.o. na adresi Cubinec 69A, 48260 Križevci.
  • U slučaju dostave u druge zemlje molimo da nas kontaktirate putem telefona ili E-Maila.

Pouzećem isporučujemo robu do maksimalnog iznosa 5.000,00 HRK, a Trgo-Agencija d.o.o. zadržava diskrecijsko pravo da određenu robu ne šalje pouzećem.

U slučaju da robu ne preuzmete na vrijeme, a uredno ste zaprimili obavijest o prispijeću pošiljke, snosite sve troškove vraćanja robe u Trgo-Agenciju i ponovno slanje robe za koje će Vam biti ispostavljen račun koji morate platiti prije ponovnog slanja robe.

 

Za dostavu na otoke i rijetko naseljena područja molimo Vas da prethodno provjerite raspored dostave za odabranu kurirsku službu:

  1. Intereuropa
  2. LagerMAX
  3. GLS
  4. Hrvatska Pošta