Trgo-Agencija brine o zaštiti osobnih podataka naših potrošača i ostalih korisnika koji posjećuju naše web stranice. Svjesni smo činjenice da su naši poštovani korisnici zabrinuti kako se njihovi podaci čuvaju i koriste. Kako bi se pobrinuli da su naši potrošači i korisnici mirni obavezali smo se na zaštitu osobnih podataka, a na svojim Internet stranicama provodimo najmodernije aktivnosti za zaštitu osobnih podataka.

Općenito

Trgo-Agencija prikuplja samo one podatke koji su dobrovoljno dostavljeni i potrebni za sudjelovanje u aktivnostima naše stranice, a prlikom sakupljanja osobnih podataka obvezujemo se poštovati odredbe pozitivnih propisa vezanih za zaštitu osbnih podataka. Osobni podaci prikupljaju se uvijek u skladu sa važećim zakonom i to iz razloga kako bi cijenjenim korisnicima mogli elektronskom poštom poslati obavijest o novostima i izmjenama, uključiti ih u nagradne igre te obavijestiti pobjednika, poslati publikacije i promotivne materijale ili odgovoriti na pitanja i savjete. Nikome izvan naše tvrtke ne prodajemo, ne prenosimo niti otkrivamo vaše podatke koje prikupimo na našim web stranicama bez vaše dozovole osim (1) u slučajevima kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obveza, (2) u slučajevima propisanih zakonom, (3) u slučajevima kada je to potrebno radi zaštite Vašeg života ili tjelesnog integriteta, a Vi niste u mogućnosti dati svoj pristanak za obradu Vaših osobnih podataka, (4) u slučajevima kada je to nužno radi ispunjenja zadataka koji se izvršavaju u javnom interesu, i (5) u slučajevima kada ste Vi sami objavili te podatke.

U svakom momentu možete tražiti pregled svojih osobnih podataka koje smo dobili od vas. Na zahtjev se podaci mogu ažurirati, dopuniti, ispraviti ili brisati, a ubuduće i prestati koristiti. Ukoliko želite koristiti to pravo samo nam se trebate javiti.

Tajnost podataka

Trgo-Agencija se obavezuje da vaše podatke neće dijeliti s trećim osobama niti ih postaviti dostupnima ili dati na korištenje bez vašeg pristanka. Prilikom posjete ovih stranica vaši podaci ostaju tajni, a mi se obavezujemo da podatke nećemo dati nikome osim u svrhu zakonske istrage. Podatke koji se pristupom na stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrsta pretraživača, vrijeme provedeno na stranici, broj posjeta, pregledavane stranice itd.) Trgo-Agencija ima pravo koristiti u informativne svrhe, a prvenstveno zbog povećanja kvalitete i zadovoljstva korištenja stranice.

Komunikacija preko emaila

Prilikom Vašeg upita preko emaila mi ćemo dobiti osobne podatke koje vaš email sadržava, ali ćemo ih koristiti samo u svrhu odgovora na vaš upit. Možda ćemo taj mail proslijediti unutar tvrtke, ali samo iz razloga da se na vaš upit pravovremeno i kvalitetno odgovori. Vaše podatke niti pitanja iz upita preko maila ili nekog komentara nećemo dijeliti s trećim osobama.

Cookies (kolačići)

Stranice www.trgo-agencija.hr koriste kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranicama. Kolačić je informacija koja se sprema na osobno računalo kad korisnik pregledava neku stranicu. Svrha kolačića je jednostavnije korištenje trenutnom stranicom, jer pomaže kod spremanja preferencija (jezik ili adresa), te ih pri ponovnom pokretanju servisa ponovno poziva. Pomoću tih radnji sve informacije su relevantne i prilagođene korisniku kako bi mu stranica pružila optimalne postavke za njegove želje i zahtjeve. Da nema kolačića na višejezičnim stranicama bi npr. trebali svaki put odabrati jezik. Međutim, uz jednostavne informacije koje se tiču samih postavki stranice, kolačići spremaju i velik broj osobnih informacija (ime, e-mail adresa). Za tu vrstu kolačića pretraživač uvijek od vas traži dopuštenja. Ako vi niste to omogućili, kolačići neće moći pristupiti datotekama na Vašem računalu. Slanje i spremanje kolačića nije vidiljivo za vrijeme korištenja pretraživača, ali se u postavkama pretraživača može odobriti ili odbiti zahtjev za spremanje kolačića, brisanje spremljenih kolačića i druge aktivnosti vezane uz korištenje kolačića.

Ova stranica koristi Google Analytics - servis za mjerenje posjećenosti. Ako želite onemogućiti spremanje kolačića od strane ovog servisa, zabranite ih na slijedećem linku: Google Analytics - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate uvjete korištenja na ovim i ostalim informativnim stranicama www.trgo-agencija.hr.

Koristi kolačiće za analitiku na ovom uređaju.